business.werkenbijstibbe.nl
Je verkent Stibbe als
Om de hoogste kwaliteit te leveren werken onze advocaten en (kandidaat-)notarissen nauw samen met assistants en professionals op het gebied van Business Development, Marketing & Communications, Facilities, ICT, Finance, Knowledge Management en Human Resources.
"Bij Stibbe ben ik 'groot' geworden. Er wordt gewerkt op het hoogste niveau waarbij kwaliteit en servicegerichtheid centraal staan. Deze mentaliteit proef je door de hele organisatie waardoor je steeds wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dat kan in verschillende vormen zoals training en opleidingen, maar bijvoorbeeld ook door persoonlijke coaching."

Melanie Lammertse

Risk & Compliance Officer, Risk & Compliance

Personal development

Het is voor ons belangrijk dat jij je goed voelt. Professioneel én persoonlijk. We volgen dan ook graag jouw ontwikkeling. Wat gaat goed, wat kan beter? Wat is je ambitie, hoe kom je daar? We hebben initiatieven zoals MBTI en Jouw Stib die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling.

Vitaliteit

Werken bij Stibbe kan hectisch zijn. Jouw Stib is het vitaliteitsprogramma met aandacht voor lifestyle, balans en energie door middel van inspirationals, workshops en mindfulness-sessies. Op elke etage is er dagelijks vers fruit en vind je watertaps, sta-bureaus en deskbikes. Daarnaast organiseren we allerhande sportclinics. En vergeet het skiweekend niet!

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Margriet Augstein

HR Adviseur Non-legal
+31 20 546 02 11

Job Alert

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures